İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Dr. Refik Saydam Ortaokulu

Ara

6/D sınıfı öğrencileri Türk Malı kullanımına dikkat çekmek için İngilizce ve Türkçe sunumlar hazırladılar. Etkinlikte emeği olan başta öğretmenimize ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Yerli Malı Haftası 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası (Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli tüketim bilincini oluşturmak için her yıl okullarda belirli gün ve haftalar kapsamında kutlanıyor. Yerli Malı Haftasının Amacı ve Kazandırdıkları ise; - Tüketimde tutumu, tüketimden çok yatırım yapmaya teşfik etmek - Tutumun önemini kavratmak - Küçük yaştan tutumlu olma alışkanlığı kazandırmak - Türk mallarını tanıtmak Yerli Malı haftasında öğrencilerimiz, yeni teknolojik gelişmelerin kullanılması ve önemi konusunda sınıflara girerek bu gelişmelerin ülkemiz için ne kadar değerli olduğu üretimde teknolojinin de katkısı olduğunu unutmamamız gerektiği vurgulanmıştır.

17 ARALIK PAZAR GENEL VELİ TOPLANTISI